bolsjehuset

Bolsjehuset – til når du ikke ved præcis hvilken væske du har lyst til

Det er ikke sikkert at du ved hvad det handler om endnu, hvis du ikke kender vape-verdenen. Det er en stor og fantastisk verden, med massere af sjove smage. Jeg har personligt ikke prøvet særlig mange endnu, men en jeg ser frem til at prøve er nogen der hedder bolsjehuset. Det virker som et af de fedeste steder at købe væske, da de er meget professionelle omkring deres arbejde.

Kender du bolsjehuset?

Det gør jeg ikke helt endnu, men jeg har kun hørt gode ting omkring deres produkter. Det er ikke ligefrem noget jeg ville bruge til andre formål end at hygge med vennerne. Jeg ved dog ikke om man kan bruge en vape, sammen med sine venner uden at folk tror man er kærester. Især hvis det er drengevenner og man selv er en dreng. Det ville være som om man var i et intenst forhold med hinanden. Det er jo ligesom at kysse med personen som bruger den samme vape som dig. Det er ikke noget jeg ville have lyst til er jeg sikker på. Hvad ville du sige til at køre noget bolsjehuset sammen med mig? Det er det samme som at spørge om jeg måtte kysse dig i gulvet imens alle kiggede på. Det har jeg i hvert fald hørt at nogle mener. Det er dog ikke ligefrem min holdning til det, må jeg sige. Det er faktisk langt fra det samme for mig, selvom man måske deler mundstykke men det er da ligegyldigt.

Bolsjehuset er det hele værd tror jeg

Det er ikke fordi jeg snakker af erfaring her, må jeg indrømme at jeg ikke ligefrem er stor fan af hypede ting. Det er lige fra yeezies til andre ting som jeg ikke kan komme i tanke om. Jeg ville ikke kunne klare ikke at prøve bolsjehusets smage. Det er dog ikke noget jeg er helt sikker på fordi det giver mig kuldegysninger bare at tænke på det. Det er ikke fordi jeg ikke tror de er gode men fordi jeg ikke ved om jeg gider noget så hyped. De har jo ikke fået nogle dårlige reviews endnu og det betyder jo at de er mega gode tænker jeg. Det er bare ikke noget jeg ville kunne leve med ikke at have prøvet før. Jeg synes bare jeg er en følger, hvis jeg hopper med på vognen nu og det har jeg ikke ligefrem lyst til…

You Might Also Like
Skriv et svar