Lej en bus med chauffør Sjælland

Lej en med med chauffør til Sjælland – det er gode priser

Nu er det anden gang jeg har lejet en bus med chauffør til Sjælland og det var helt vildt fedt – igen. At leje en bus har aldrig skuffet mig simpelthen fordi deres service er uovertruffen og deres chauffører er dejlige mennesker.

Min anmeldelse af at leje en bus MED chauffør til Sjælland

Jeg har som sagt prøvet det to gange nu og det har været i topklasse begge gange.
Da jeg prøvede det første gang var jeg sikker på at den succes skulle ske igen. Det har jeg så gjort fået klaret nu og jeg er klar til at fortælle om det til omverdenen.

Det startede med at min ven spurgte om vi skulle feste og jeg sagde selvfølgelig ja tak. Min idé var så at tage festen til Sjælland, da det er der det hele sker. jeg kontaktede derfor 3 bustilbud og de vendte tilbage med 3 uforpligtende tilbud, hvorfra jeg valgte det bedste og billigste.
Derefter skulle der inviteres venner og det gik nemt. Da dagen kom troppede alle op foran min residens og vi steg ind. Jeg havde en lille overraskelse klar til gutterne. Det var nemlig en partybus fyldt op med masser af Danske Pilsnere i stuetemperatur – lige som rigtige mænd kan lide dem. Da vi havde fået et par kasser ned begyndte festen rigtigt og højtalerne bankede bas ud i lav kvalitet. Technofesten var begyndt. Allerede her regner jeg med at alle der har lyst til fest har skrevet til 3 bustilbud og ansøgt om at leje en bus med chauffør til Sjælland.

Festen ender

Da vi ankom til Kbh satte chaufføren os af tæt på byen og vi stavrede ind på det nærmeste og bedste værtshus. Derfra gik det nemt. Vi lavede en “The world’s end” – filmen altså og den sjove af dem med Simon Pegg og Jack Frost. Fra værtshus til værtshus. Til sidst landede vi i en hæk hele banden og sov indtil kl. 10 dagen efter.
Hele flokken havde det ret så elendigt og var hovedsageligt meget grønne i hovederne… man kan nok gætte hvad der skete efter det.

Da drengene havde klaret hvad der skulle klares fandt vi bussen, stadig med chauffør i. Her kommer det bedste og den største grund til at vælge 3 bustilbud. Buschaufføren havde forudset hvad der ville ske og købt en masse Cola og juice, hvilket er den bedste kur til tømmermænd. Derefter kørte vi stille og roligt tilbage til bondelandet.

Så jeg ender med, Lej nu en bus med chauffør til Sjælland fra 3 bustilbud.

You Might Also Like