Skadedyr

Skadedyr er meget træls

Vi alle har eller kommer til at få en form for Skadedyr, alt fra Spindelmider til Bladlus. Uanset hvor dygtig eller påpasselig en grower man er, så vil man på et eller andet tidspunkt opleve uindbudte gæster i sit grow – ingen slipper desværre. Så derfor er det altid godt at være på forkant, inden problemerne opstår og laver skade i dit grow – hvilket kan koste meget dyrt. 

Skadedyr problemet

Første gang jeg fik et Skadedyr problem, fik jeg spindelmider og de var rent ud sagt over det hele. Desværre nåede jeg ikke at redde mine planter inden de havde fået taget fat. Det kostede mig dyrt, lige der var jeg på renden til at græde snot. Men der var intet at gøre, jeg måtte op på hesten igen. Jeg gjorde mig klogere og undersøgte hvilke dyr jeg havde haft på besøg. Og hvilke jeg har en chance for at få på besøg.

Jeg anbefaler alle growers at købe sig et mikroskop, fordi det er umuligt at se dyrene med sit blotte øje. Det er meget vigtigt at tjekke for dyr så ofte som muligt, fordi jo hurtigere man er til at finde problemet, jo mindre er problemet naturligvis, og så har men en real chance for at komme problemet til livs.

Når man så finder det eller de dyr som man har på sine planter, kan man på google undersøge hvilket dyr det er. Når man finder ud af hvilket dyr man har på ubudt besøg, så er det med at købe det middel, der slår dyrene i ihjel. Det er meget vigtigt at købe et middel der forbliver på planten, og beskytter den for eventuelle dyr.

Men måske er du en af dem der er mere interesseret i plastbearbejdning? Så læs med  her!

Behandling af disse dyr


Hvis man gerne vil komme skadedyrene i forkøbet, så vil jeg anbefale at man besøger eller tager kontakt til sin lokale gro shop, og får den bedste vejligning her om, og hvilke produkter man kan anvende mod forebyggelse. Det er ALTID langt bedre at være forberedt end at få et chok den dag man oplever at man har fået dyr, og ens grow room ikke står til at rede.

Så kom hellere i gang nu med at undersøge, end at vente til skaden er sket.  Du straffer kun dine planter, og dermed dig selv ved at vente. Det er forkert at tro at man kan gå fri.. 

You Might Also Like