Vokstavler til bier

Vokstavler til bier – din eneste ven når du skal lave honning

Du skal naturligvis bruge nogle redskaber når du har med bier at gøre. Det er ikke en let opgave at holde bier, i hvert fald ikke altid. Det er derfor du skal bruge internettet noget oftere. Jeg har ofte haft problemer, når det handler om bier. Jeg vidste f.eks. ikke at man skulle bruge en vokstavle til bier for at få honningen.

Vokstavler til bier er ligesom ost og skinke

Når man laver en toast, bruger man jo ikke kun ost vel? Man bruger heller ikke kun skinke, medmindre man er allergisk til ost, eller et lille barn. Det er der jo en grund til i hvert fald. Hvis ikke du bruger begge ting i toasten, smager det bare ikke ligeså godt. Det er det samme med bier og en vokstavle til bier. Det er en nødvendighed at man bruger begge ting på en gang. Hvis ikke du gør det, får du bare næsten ikke noget honning ud af dine bistader. Jeg har i hvert fald prøvet engang at have bier, uden en vokstavle til bier. Problemet med det er, at bierne ikke opbevarer honningen på samme måde så. På samme måde som hvis man bare havde en vokstavle til bier, men ikke havde nogen bier. Man får ligesom ikke så meget honning ud af det, på den måde vel. Jeg kunne i hvert fald ikke få det til at virke ;).

Vokstavler til bier er en nødvendighed for alle parter

Jeg har haft mange bier og vil sige at jeg egentlig har en ret godt forståelse af dem efterhånden. Det hele handler om hvordan man behandler dem og hvad man giver dem. F.eks. skal de have mad, ellers producerer de ikke honning på en god måde, hvilket jeg vil have dem til. Hele meningen med at have bier er jo at få dem til at give mig honning, det er klart. Jeg kan ikke fordrage folk der bare har bier og ikke udnytter det til deres fulde potentiale. Det er ligesom at have en hund, men man er aldrig sammen med den eller går ture med den. Det er ligesom kun noget en hjernedød person kunne slippe afsted med, fordi han ikke vidste bedre. Jeg kan ikke fordrage det!!

Lige til at runde af kan jeg sige at vokstavler til bier er vigtigt for bierne. Det er fordi de har noget at lave, nemlig af fylde den op med honning.

You Might Also Like
Skriv et svar